Rüyada göğsünden su aktığını görmek

Rüyada göğsünden su aktığını görmek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, projenin gerçekleştirileceğine, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göğsünden su aktığını gördüyseniz:

  • Biraz gizemli kalın, yoksa elinizden uçabilir.

Rüyada göğsünden su aktığını görmek günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına delalettir.

Rüyada göğsünden beyaz süt aktığını görmek dertlerinin dermanını bulacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine yorulur.

Rüyada birinin göğsünden süt aktığını görmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının göğsünden süt aktığını görmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına delalettir.

Rüyada göğsünden süt aktığını görmek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada tek göğsünden süt aktığını görmek aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göğsünden kan aktığını görmek ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, endişe veren durumların düzeleceğine delalet eder.

Rüyada göğsünden iltihap aktığını görmek yeni kararlar alınacağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments