Rüyada duvarın üzerinden atlamak

Rüyada duvarın üzerinden atlamak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada duvarın üzerinden atlamak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkarabileceğiniz işlerde daha tutucu bir tavır sergileyebilirsiniz.

Rüyada duvar üstünden atlamak komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bahçe duvarından atlamak çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, huzur getirecek birinin çıkacağına inanılır.

Rüyada duvardan aşağı atlamak değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir duvardan atlamak üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvarın üzerinden atlamak her istediği şeyin gerçekleşeceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada duvardan atlamak eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına delalet eder.

Rüyada duvara atlamak uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına delalettir.

Rüyada duvarın üstünden atlamak işleri büyütme sürecine girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments