Rüyada taş duvardan atlamak

Rüyada taş duvardan atlamak çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına delalet eder.

Rüyada taş duvardan atlamak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan durumlar hızlı değişiklikler veya hamleler yapmayı gerektirebilir.

Rüyada taş duvardan atlamak hayaller kurulacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir duvardan atlamak rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine alamet eder.

Rüyada duvardan aşağı atlamak parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, ters giden olayların düzeleceğine inanılır.

Rüyada yüksek duvardan atlamak yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine delalettir.

Rüyada duvarın üzerinden atlamak kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına inanılır.

Rüyada duvara atlamak bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvardan atladığını görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, işlerini yoluna koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvarlardan atlamak huzurlu ve sakin bir yaşama, kendisine olan güvenin artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments