Rüyada duvardan atladığını görmek

Rüyada duvardan atladığını görmek insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sürekli yerinde sayacağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, yeni bir sayfa açacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada duvardan atladığını gördüyseniz:

  • Risk korkunuz, şansınızın küçük fırsatlarını kaçırmanıza neden oluyor.

Rüyada duvar üstünden atlamak makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, büyük zararlardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada duvarlardan atlamak maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Rüyada duvara atlamak eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvardan atladığını görmek tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına alamet eder.

Rüyada duvarın üstünden atlamak yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine yorulur.

Rüyada yüksek bir duvardan atlamak hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine inanılır.

Rüyada bahçe duvarından atlamak borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, büyük bir şöhrete sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvar atlamak kafasının sakinleşeceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments