Rüyada duvardan atlamak

Rüyada duvardan atlamak rızkında ve malından olacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada duvardan atlamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda kendinizi aşabilir, denememiş şeyler denemek, gidilmemiş yollardan gitmek isteyebilirsiniz.

Rüyada duvardan aşağı atlamak kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, iş öğreneceğine delalet eder.

Rüyada duvarın üstünden atlamak hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvar atlamak dünya malına kavuşulacağına, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada duvarın üzerinden atlamak işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek duvardan atlamak sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Rüyada duvardan atladığını görmek iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada taş duvardan atlamak moralinin ve sağlığının da bozulacağına, başarıya ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bahçe duvarından atlamak ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments