Rüyada açık boş mezar görmek

Rüyada açık boş mezar görmek hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, lüks şekilde yaşayacağına, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına alamet eder.

Rüyada açık boş mezar gördüyseniz:

  • Endişelenmeyi bırakıp, eyleme geçmelisiniz.

Rüyada açık boş mezar görmek yüksek makamlara geleceğine, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada açık ve boş mezar görmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada açık mezara girmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü birinin mezarını açık görmek alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlığı açık görmek sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, dünya işlerinden uzaklaşmaya, allah’a yakın olmaya rivayet etmektedir.

Rüyada açık mezara düşmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağzı açık mezar görmek çocuk sahibi olunacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına alamet eder.

Rüyada mezar açık görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments