Rüyada açık ve boş mezar görmek

Rüyada açık ve boş mezar görmek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, elini eteğini hayattan çekeceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada açık ve boş mezar gördüyseniz:

  • Yeni keşifler yapma, spritüel anlamda büyüme veya özgürleşme arzunuz artıyor.

Rüyada açık ve boş mezar görmek işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, geçmişi unutup geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada açık boş mezar görmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarı açık görmek beklenmedik kapıların açılmasına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlığı açık görmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada açık mezara düşmek her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün mezarını açık görmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına işarettir.

Rüyada mezarın açık olduğunu görmek sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada üstü açık mezar görmek çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments