Rüyada duvardan geçmek

Rüyada duvardan geçmek üstün başarılar alacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, kaybettiği şeyi bulmasına, böylece aynı hataları yapmayacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, istediği gibi bir hayata kavuşacağına delalettir.

Rüyada duvardan geçmek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız sizin için fazla önemi olmayan bir erkek çevrenizde fazlaca dolanarak bazı tekliflerde bulunabilir.

Rüyada duvarın içinden geçmek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına tabir olunur.

Rüyada duvarlardan geçmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada dar bir duvardan geçmek hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine inanılır.

Rüyada duvarların içinden geçmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada duvardan geçmek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına alamet eder.

Rüyada duvar içinden geçmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki duvar arasından geçmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada duvar deliğinden geçmek hayallere kavuşulacağına, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments