Rüyada duvarın içinden geçmek

Rüyada duvarın içinden geçmek huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, bir sebeple sorun yaşayacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, büyük bir üne sahip olunacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada duvarın içinden geçmek gördüyseniz:

  • Duygusal ihtiyaçlarınızı diğerlerinin planlarından bağımsız bir şekilde önde tutmanız gerekiyor.

Rüyada duvarın içinden geçmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine yorulur.

Rüyada duvar içinden geçmek eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına delalettir.

Rüyada duvarların içinden geçmek yanlış anlaşılacağına, rızkın daim ve hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dar duvardan geçmek özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine rivayet eder.

Rüyada dar bir duvardan geçmek sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada duvar deliğinden geçmek hayatını kazanırken keyif alacağına, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvarın üzerinden geçmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, onlara hayrının dokunacağına işarettir.

Rüyada duvardan geçmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments