Rüyada dar bir duvardan geçmek

Rüyada dar bir duvardan geçmek kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, geçim sıkıntısı çekeceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, kendi çok iyi hissedeceğine, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına işarettir.

Rüyada dar bir duvardan geçmek gördüyseniz:

  • Beklediğiniz paraya kavuşabilir veya yüklü miktarda para ödemesi yapmak durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada dar duvardan geçmek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına alamet eder.

Rüyada dar bir duvardan geçmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına alamet etmektedir.

Rüyada dar alandan geçmek sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada dar tünelden geçmek rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine alamet eder.

Rüyada dar sokaktan geçmek çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok dar yerden geçmek tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada dar yollardan geçmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dar yerden geçmek attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments