Rüyada duvar içinden geçmek

Rüyada duvar içinden geçmek duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvar içinden geçmek gördüyseniz:

  • Mesela işvereniniz, yöneticiniz, babanız ya da kadınsanız eşini, öğrenciyseniz öğretmeninizle tartışabilirsiniz.

Rüyada duvar içinden geçmek elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada duvarların içinden geçmek sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına inanılır.

Rüyada duvarın içinden geçmek çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvarın üzerinden geçmek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, güç ve kudret kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvar deliğinden geçmek kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada duvarlardan geçmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine işarettir.

Rüyada duvar arasından geçmek hiç bilmediği bir işe gireceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine işarettir.

Rüyada duvardan geçmek yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments