Rüyada duvara kireç görmek

Rüyada duvara kireç görmek kalabalık günler geçirileceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına rivayet eder.

Rüyada duvara kireç gördüyseniz:

  • Elde olan bilgilere göre harekete geçmemeniz gereken konular olabilir.

Rüyada duvara kireç yapmak karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvara kireç görmek ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına delalettir.

Rüyada duvara kireç sürmek önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, maddi açıdan zarara uğranacağına delalettir.

Rüyada beyaz kireç görmek zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kireçli su içmek içinin huzurla dolacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine alamet eder.

Rüyada evi kireç yapmak sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kireç taşı görmek insanlığıyla herkese örnek olacağına, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına alamet eder.

Rüyada kirec yapmak yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments