Rüyada kireç taşı görmek

Rüyada kireç taşı görmek bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, eski enerjisini bulacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine tabir olunur.

Rüyada kireç taşı gördüyseniz:

  • Marşa basmadığınız sürece arabayı hareket ettiremezsiniz.

Rüyada kireç taşı görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, güzel ve doğru işler yapacağına işaret eder.

Rüyada kireçli ev görmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, eğlence ve renk geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirece batmak helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kireç yemek hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirec yapmak büyük bir zenginliğe sahip olacağına, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirec temizlemek iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kireç yapmak yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Rüyada sönmüş kireç görmek epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments