Rüyada kireçli su içmek

Rüyada kireçli su içmek kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, sırtını hak yoluna ve allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kireçli su içmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların acısını çıkartmak isteyen kişiler veya öç alma amaçlı ültimatomlar söz konusu olabilir.

Rüyada kireçli su içmek maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına yorulur.

Rüyada kireçli su görmek yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine işaret eder.

Rüyada toz kireç görmek rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kireç tozu görmek iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kireçle badana yapmak çaresizliğinin büyüyeceğine, mutlu ve huzurlu hissedeceğine inanılır.

Rüyada beyaz kireç görmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, mesleğinde atılım yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kireç badana yapmak övgü dolu sözler işiteceğine, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına delalettir.

Rüyada kireç ocağı görmek borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments