Rüyada beyaz kireç görmek

Rüyada beyaz kireç görmek maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, işlerinin duracağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kireç gördüyseniz:

  • Bazı plan, program veya ilişkilerinizde son bir rötuş ya da düzenleme yapma fırsatı bulabilirsiniz.

Rüyada beyaz kireç görmek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına inanılır.

Rüyada beyaz kireç yapmak zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine yorulur.

Rüyada beyaz kireçli ev görmek hayallerinde kurduğu hayatın kendisine allah tarafından nasip edileceğine, ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kireçle badana yapmak çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada kireç boyalı ev görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine delalet eder.

Rüyada evi kireç yapmak sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına delalet eder.

Rüyada kireç taşı görmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kireç kuyusuna düşmek aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments