Rüyada duvar atlamak

Rüyada duvar atlamak bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, sağlığın da bozulacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine alamet eder.

Rüyada duvar atlamak gördüyseniz:

  • Sabır sizin için avantaj olacak.

Rüyada duvar üstünden atlamak kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına işaret eder.

Rüyada duvardan atlamak sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvarın üstünden atlamak refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada duvardan atladığını görmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına delalettir.

Rüyada bahçe duvarından atlamak verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, işinde en iyisi olacağına işaret eder.

Rüyada yüksek duvardan atlamak esenlik içinde olacağına, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvarlardan atlamak çok büyük zararlar edileceğine, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine alamet eder.

Rüyada duvardan aşağı atlamak isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments