Rüyada bahçe duvarından atlamak

Rüyada bahçe duvarından atlamak markasını duyuracağına, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, sorunlarının artacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, yeni fırsatlar sunulacağına, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına yorulur.

Rüyada bahçe duvarından atlamak gördüyseniz:

  • Kendinizi göstermenizi, işinizi büyütmenizi veya genel anlamda ilerlemenizi sağlayacak konulara odaklanmalısınız.

Rüyada bahçe duvarından atlamak bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına yorulur.

Rüyada duvarın üstünden atlamak çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine delalet eder.

Rüyada taş duvardan atlamak uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına inanılır.

Rüyada yüksek duvardan atlamak sevap işleyeceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvara atlamak zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvardan aşağı atlamak sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada duvarın üzerinden atlamak kişinin ağız tadına kavuşacağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına delalet eder.

Rüyada duvarlardan atlamak sorunların kısa zamanda temizleneceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments