Rüyada düşüp yaralanmak

Rüyada düşüp yaralanmak neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine rivayet eder.

Rüyada düşüp yaralanmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozmaya çalışan kişilerin ne yapmaya çalıştığını netleştirmeniz, ileride üzülmenizden daha iyi sonuçlar doğurabilir.

Rüyada düşüp yaralandığını görmek rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada düşüp yaralanmak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine rivayet eder.

Rüyada telefonun düşüp yaralandığını görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin düşüp yaralandığını görmek elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada düşerek yaralanmak sevap işleyeceğine, dua alacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına işarettir.

Rüyada yüksekten düşüp yaralanmak derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dikişli yara görmek hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına inanılır.

Rüyada kendi yüzünü yara içinde görmek işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments