Rüyada düşerek yaralanmak

Rüyada düşerek yaralanmak dünyasının iyileşmesine, rahat bir yaşama kavuşulacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine alamet eder.

Rüyada düşerek yaralanmak gördüyseniz:

  • Baskı altında hissedebilirsiniz veya istikrarsız kişiler zaman alıcı olabilir.

Rüyada yüksekten düşüp yaralanmak sıkıntıya düşüreceğine, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada birinin düşüp yaralandığını görmek yaşamının belli bir düzene oturacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine alamet eder.

Rüyada düşerek yaralanmak hayata karşı isteksizleşeceğine, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada düşüp yaralanmak ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada telefonun düşüp yaralandığını görmek sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, borçlarının kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşüp yaralandığını görmek aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına yorulur.

Rüyada kocasının yaralandığını görmek rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının sırtında yara görmek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments