Rüyada birinin düşüp yaralandığını görmek

Rüyada birinin düşüp yaralandığını görmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, edilen duaların kabul olacağına, iyileşeceğine, toparlanacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine delalettir.

Rüyada birinin düşüp yaralandığını gördüyseniz:

  • Suçlamalar, şikayetler veya eleştiriler söz konusu olabilir.

Rüyada düşüp yaralanmak kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada birinin düşüp yaralandığını görmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, ayıplı yolara sapacağına tabir olunur.

Rüyada yüksekten düşüp yaralanmak bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına inanılır.

Rüyada düşerek yaralanmak işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada düşüp yaralandığını görmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada telefonun düşüp yaralandığını görmek kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada ayağı yara olmak onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, bolluk içinde yaşamaya delalettir.

Rüyada kendi yüzünü yara görmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments