Rüyada düşüp yaralandığını görmek

Rüyada düşüp yaralandığını görmek ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşüp yaralandığını gördüyseniz:

  • Bazılarınız sevdikleri kimselere düşündükleri hediyeyi alabilecekler.

Rüyada birinin düşüp yaralandığını görmek böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, parasının her geçen gün artacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşerek yaralanmak rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşüp yaralandığını görmek geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, iş yaşantısında hırslanacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefonun düşüp yaralandığını görmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada düşüp yaralanmak hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşüp yaralanmak evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada boynundan yaralanmak bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada yara kurdu görmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, mutluluğun aileye geri döneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments