Rüyada yüksekten düşüp yaralanmak

Rüyada yüksekten düşüp yaralanmak sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, verimli olacak işler yapacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yüksekten düşüp yaralanmak gördüyseniz:

  • Yaşam biçiminizde veya yaşadığınız yerde değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada yüksekten düşüp yaralanmak başarılarının düşeceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine rivayet eder.

Rüyada düşüp yaralanmak evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, mesleğindeki başarısının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşüp yaralandığını görmek işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefonun düşüp yaralandığını görmek çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına delalet eder.

Rüyada birinin düşüp yaralandığını görmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada düşerek yaralanmak keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, çok iyi giden işlerin duracağına delalettir.

Rüyada yüksek bir yerden suya düştüğünü görmek grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, hak yemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşeceğini görmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments