Rüyada düşerken uyanmak

Rüyada düşerken uyanmak sağlık problemleri içinde olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, hasret giderileceğine, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, yenisinin başlayacağına, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, bir takım sorunlarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada düşerken uyanmak gördüyseniz:

  • Sağlığınız ya da maddi durumunuzla ilgili konularda gergin konuşmalara açıksınız.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken uyanmak hayatının güllük gülistanlık olacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine işarettir.

Rüyada düşerken uyanmak sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına delalettir.

Rüyada düşer gibi olup uyanmak zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada düşmeden uyanmak işlerin daha kötüleşeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada düşüp uyanmak çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, günahtan temizlenmeye rivayet eder.

Rüyada boşluğa düşüp uyanmak arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada tam düşerken uyanmak kazancın her daim artacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına yorulur.

Rüyada bir yerden düşerken uyanmak rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments