Rüyada arkadaşının sırtında yara görmek

Rüyada arkadaşının sırtında yara görmek çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, alim ve bilge insan olacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, makamının sürekli yükseleceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının sırtında yara gördüyseniz:

  • Birbirimize karşı duyarlıyız veya duyarlı olmamızı gerektirecek olaylar yaşanabilir.

Rüyada arkadaşının sırtında yara görmek sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sırtının yara olduğunu görmek sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada sırtında yara görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırtında yara izi görmek umutlarının da tükeneceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına işaret eder.

Rüyada sırtı yara görmek esenlik bulacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırt yarası görmek vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına inanılır.

Rüyada sırtından yaralandığını görmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine yorulur.

Rüyada sırta yara görmek saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments