Rüyada yüksekten düşüp uyanmak

Rüyada yüksekten düşüp uyanmak bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine, işsizseniz işe gireceğinize, önemli bir makama terfi alacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına delalettir.

Rüyada yüksekten düşüp uyanmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda yaşanan aksiliklerin, ertelemelerin veya gecikmelerin geçerli nedenleri olabilir.

Rüyada yüksekten düşüp uyanmak atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, büyük tartışmaların yapılacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken uyanmak gülen yüzünün solacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksekten düşerken uyanmak ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine delalet eder.

Rüyada boşluğa düşüp uyanmak her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, yorgun ve gergin günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada düşerek uyanmak etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, yaşam standartlarının artacağına rivayet eder.

Rüyada tam düşerken uyanmak yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada düşüp uyanmak onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Rüyada düşerken uyanmak isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments