Rüyada duru su içmek

Rüyada duru su içmek umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, işinde dar boğaza gireceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, eş ve evlat sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada duru su içmek gördüyseniz:

  • İlerlemeden önce mantıklı düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada duru su içmek dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada duru su görmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada duru suyla yıkanmak bunu da herkese ilan edeceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına alamet eder.

Rüyada duru suyun içinde yürümek sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine inanılır.

Rüyada duru suya düşmek işini kaybedeceğine, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine işaret eder.

Rüyada akan duru su görmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada duru suya girmek üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz duru su görmek yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments