Rüyada dünürleri görmek

Rüyada dünürleri görmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına inanılır.

Rüyada dünürleri gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmelere hazırlıklı olun.

Rüyada dünür geldiğini görmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine tabir olunur.

Rüyada eski dünürü görmek sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dünürcü geldiğini görmek hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine inanılır.

Rüyada ölmüş dünürünü görmek edilen duaların allah katında karşılığını bulacağına, büyük bir karamsarlığa kapılacağına delalet eder.

Rüyada dünür gitmek düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına rivayet eder.

Rüyada dünür olmak sorun yaratan olayların yakında biteceğine, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına inanılır.

Rüyada dünürlük görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, kısmetlerin azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızına dünür geldiğini görmek aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, işlerinin tutacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments