Rüyada kızına dünür geldiğini görmek

Rüyada kızına dünür geldiğini görmek mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, ona mutluluk getireceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada kızına dünür geldiğini gördüyseniz:

  • Eğlenceli şeylerle vakit geçirmeniz sizinle aynı hedefleri olan kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilir.

Rüyada kızına dünür geldiğini görmek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada dünürcü geldiğini görmek inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada dünür geldiğini görmek ruhsal korkularından da arınacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına işarettir.

Rüyada kendine dünür geldiğini görmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dünürcü gelmek büyük tartışmalar yaşayacağına, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına yorulur.

Rüyada kıza dünür gitmek bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dünürle kavga etmek yaralarına da merhem olacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada dünür görmek maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments