Rüyada dünür olmak

Rüyada dünür olmak iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, alanında marka bir isim olacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine delalettir.

Rüyada dünür olmak gördüyseniz:

  • Bir konuk sizi arıyor.

Rüyada dünürcü görmek ticaretinin de bozulmayacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada dünür geldiğini görmek hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada dünür olmak sıkılacağı bir haber almaya, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada dünür görmek geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski dünürü görmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıza dünür gitmek insanları sakinleştireceğine, kişinin bir süre zorluk çekeceğine delalet eder.

Rüyada dünürcü geldiğini görmek üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, güzel fırsatların elde edileceğine inanılır.

Rüyada dünürcü gelmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments