Rüyada dünür gitmek

Rüyada dünür gitmek kısmetlerinin bol olacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, malının ve parasının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada dünür gitmek gördüyseniz:

  • Bazı plan, düzenleme ya da anlaşmalarınızda pürüzler, eksikler ya da hatalar söz konusu olabilir.

Rüyada dünürlüğe gitmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına işaret eder.

Rüyada dünür gitmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, ruhunu güzelleştireceğine inanılır.

Rüyada kıza dünür gitmek iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına yorulur.

Rüyada ölmüş dünürünü görmek çalışmalarının yarıda kalacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dünür olmak yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızına dünür geldiğini görmek ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Rüyada dünürcü gelmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dünür görmek hayallerinin de yarım kalacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments