Rüyada dumanlı hava görmek

Rüyada dumanlı hava görmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, sorunların birdenbire daha da artacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dumanlı hava gördüyseniz:

  • İnsanlarla daha iyi anlaşabilecek durumdasınız.

Rüyada havada duman görmek kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine delalettir.

Rüyada dumanlı hava görmek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kara dumanlar görmek huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine yorulur.

Rüyada evinde duman görmek çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, yeni iş kollarına girileceğine delalettir.

Rüyada arabadan duman çıktığını görmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil duman görmek işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, gönlünce bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada duman çıkmak rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, maneviyata yöneleceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının evinden duman çıktığını görmek sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments