Rüyada kara dumanlar görmek

Rüyada kara dumanlar görmek gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara dumanlar gördüyseniz:

  • Canınızı sıkabilecek şeyler olabilir ya da sizi kızdıracak konuşmalar yapılabilir.

Rüyada kara duman görmek bolluk ve bereket elde edeceğine, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine delalettir.

Rüyada kara dumanlar görmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine tabir olunur.

Rüyada yangının dumanını görmek yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine delalettir.

Rüyada evin içinde duman görmek sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına yorulur.

Rüyada gri duman görmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına tabir olunur.

Rüyada nargile dumanı görmek işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  işaret etmektedir.

Rüyada sobadan çıkan duman görmek hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine inanılır.

Rüyada arabada duman görmek borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments