Rüyada havada duman görmek

Rüyada havada duman görmek yol alacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, kazancın artacağına yorulur.

Rüyada havada duman gördüyseniz:

  • Biraz dinlenin en iyisi kısa kır gezileri olabilir.

Rüyada dumanlı hava görmek sağlığından ve ağız tadından olacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine delalettir.

Rüyada havada duman görmek rahat bir hayat sağlayacağına, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına işarettir.

Rüyada evini dumanlı görmek tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada ateşsiz duman görmek yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada bir evden duman çıktığını görmek maddi sıkıntısı olmayacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evi dumanlı görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dumanı görmek yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine yorulur.

Rüyada dumansız alev görmek zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, çok iyi paralar kazanılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments