Rüyada arabadan duman çıktığını görmek

Rüyada arabadan duman çıktığını görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, amaçlarını yerine getireceğine, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arabadan duman çıktığını gördüyseniz:

  • Hızla belli yargılara varmak doğru olmayabilir.

Rüyada arabadan duman çıktığını görmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, önemli sorumluluklar alacağına tabir olunur.

Rüyada evden duman çıktığını görmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına işaret eder.

Rüyada evinden duman çıktığını görmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sobadan duman çıktığını görmek çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının evinden duman çıktığını görmek dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine delalettir.

Rüyada bacadan duman çıktığını görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine inanılır.

Rüyada yerden duman çıktığını görmek zararlı kişilerden uzak durulacağına, zor da olsa bazı kararlar vereceğine inanılır.

Rüyada soba borusundan duman çıktığını görmek kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments