Rüyada duman isi görmek

Rüyada duman isi görmek kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına işarettir.

Rüyada duman isi gördüyseniz:

  • Ödemelerinizi karıştırmanız, bazılarını unutmanıza neden olabilir.

Rüyada is duman görmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına delalet eder.

Rüyada duman isi görmek sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, oğlu evli ise boşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada dumanlı hava görmek aile bireylerinin arasının açılacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine inanılır.

Rüyada soba dumanı görmek yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada evden duman çıktığını görmek yaşama isteğinin artacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına delalet eder.

Rüyada soba borusundan duman çıktığını görmek ticaretinin genişleyeceğine, daha iyi şartlarda yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada odanın içinde duman görmek daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, işlerindeki karın artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara dumanlar görmek bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments