Rüyada is duman görmek

Rüyada is duman görmek yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına tabir olunur.

Rüyada is duman gördüyseniz:

  • Herşeyi kontrol altında tutabilirseniz bazı tartışmalardan kaçınmanız mümkün olabilir.

Rüyada duman isi görmek bir süre sıkıntı çekeceğine, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine alamet eder.

Rüyada is duman görmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada yeşil duman görmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına işarettir.

Rüyada arabadan duman çıktığını görmek zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz duman görmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzünde siyah duman görmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına tabir olunur.

Rüyada bacada duman görmek ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına yorulur.

Rüyada duman çekmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments