Rüyada odanın içinde duman görmek

Rüyada odanın içinde duman görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine işarettir.

Rüyada odanın içinde duman gördüyseniz:

  • Kendinizi sıkıntıya sokmayacak kadar fedakarlık etmelisiniz.

Rüyada odanın içinde duman görmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada dumanlı oda görmek hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına rivayet eder.

Rüyada odada duman görmek hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada dumanın içinde kalmak halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duman içinde kalmak verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, mesleki anlamda geriye düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde duman görmek rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde siyah duman görmek yeni bir haneye sahip olunacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine işaret eder.

Rüyada oda içinde havuz görmek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments