Rüyada düğünde el öpmek

Rüyada düğünde el öpmek cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, gelirinin artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına delalettir.

Rüyada düğünde el öpmek gördüyseniz:

  • Kendi yollarında ilerleme konusunda ısrarcı olan kişilerle baş edebilmek için bazı bilgiler edinmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada düğünde el öpmek allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölünün elini öpmek kazançlı bir işin başına geçileceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ölen bir insanın elini öpmek şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına inanılır.

Rüyada ölmüş bir kadının elini öpmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına işarettir.

Rüyada sevgilisinin annesinin elini öpmek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birini görüp elini öpmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş kayınpederinin elini öpmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine delalet eder.

Rüyada patronun elini öpmek kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments