Rüyada düğünden kovulmak

Rüyada düğünden kovulmak olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, rızkının çeşitleneceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, kazancının günden güne çok artacağına delalettir.

Rüyada düğünden kovulmak gördüyseniz:

  • Paranızı veya zamanınızı organize etme çabanız gereken sonucu vermeyebilir.

Rüyada düğünden kovulmak paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada misafirlikten kovulmak çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada hastaneden kovulmak içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına işarettir.

Rüyada başkasının işten kovulduğunu görmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Rüyada akraba evinden kovulmak endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının evinden kovulmak aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada camiden kovulmak gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, sorunların biteceğine yorulur.

Rüyada kapıdan kovulmak elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments