Rüyada düğmeler görmek

Rüyada düğmeler görmek sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, çaresiz kalacağına, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada düğmeler gördüyseniz:

  • Süregelen duygusal ilişkileriniz biraz zorlaşabilir.

Rüyada düğme diktirmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada düğme satın almak o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına inanılır.

Rüyada gömlek düğmesi koparmak gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, kurulan hayallerin yıkılacağına işaret eder.

Rüyada birinin düğmesini iliklemek kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada düğmeye basmak kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada pembe düğme görmek ona yardımcı olacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına delalet eder.

Rüyada kopmuş düğme görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada gömlek düğmesi açmak rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, ne yapacağını şaşıracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments