Rüyada pembe düğme görmek

Rüyada pembe düğme görmek aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, başının derde gireceğine, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pembe düğme gördüyseniz:

  • Belli kararlar almadan önce ortaya çıkacak şeyleri beklemenizde fayda var.

Rüyada pembe düğme görmek sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine delalettir.

Rüyada birinin düğmesini iliklemek keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine alamet eder.

Rüyada düğme kaybetmek çevresindekilerle arasının açılacağına, onları koruyup kollayacağına delalet eder.

Rüyada sarı düğme görmek emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada düğmeyi yanlış iliklemek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük düğme görmek yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada düğmenin kopması görmek mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine rivayet eder.

Rüyada düğme iliği görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments