Rüyada düğme satın almak

Rüyada düğme satın almak işlerin yakın zamanda açılacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına işarettir.

Rüyada düğme satın almak gördüyseniz:

  • Yaraların sarılması için gayret göstermeniz gerekiyor.

Rüyada düğme satın almak borç yüzünden uykuların kaçacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düğme çözmek sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada kahverengi düğme görmek yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinden düğme almak zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine inanılır.

Rüyada kol düğmesi görmek iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, sevinç dolu haberler alacağına alamet eder.

Rüyada düğme aramak sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada elektrik düğmesi görmek keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına inanılır.

Rüyada inci düğme görmek kazancında artış olacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments