Rüyada düğme toplamak

Rüyada düğme toplamak kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada düğme toplamak gördüyseniz:

  • Bir an bir şey yapmaya karar verip birden yerinizden kalkamayacak durum alıyorsunuz.

Rüyada düğme toplamak bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına rivayet eder.

Rüyada inci düğme görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinden düğme almak işinde çok büyük adımlar atacağına, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına delalet eder.

Rüyada düğme iliği açmak iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, yüzünün de güleceğine tabir olunur.

Rüyada gömlek düğmesi açmak sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cekete düğme dikmek daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine delalet eder.

Rüyada düğme diktirmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kol düğmesi görmek güçlükle elde edilecek başarı, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments