Rüyada kol düğmesi görmek

Rüyada kol düğmesi görmek eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, zenginleşeceğine, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, kişinin kafasının rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada kol düğmesi gördüyseniz:

  • Bazı kişiler öneri, tavsiye ya da yorumlarınıza ihtiyaç duymuyor veya sizi yanlış anlıyor olabilir.

Rüyada kol düğmesi hediye almak yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine tabir olunur.

Rüyada kol düğmesi aramak kişinin afiyette kalacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada kol düğmesi takmak dünya mallarına karşı hırslanacağına, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına yorulur.

Rüyada kol düğmesi hediye etmek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, bereket ve huzur geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kol düğmesi görmek çok güzel işlere gireceğine, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine işaret eder.

Rüyada düğmeyi yanlış iliklemek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına inanılır.

Rüyada mor düğme görmek güzel evlatlar yetiştireceğine, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının düğmesini iliklemek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments