Rüyada birinden düğme almak

Rüyada birinden düğme almak hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan allah’ın yardımı ile kurtulacağına, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, gönül sızılarının dineceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Rüyada birinden düğme almak gördüyseniz:

  • Başkalarını değiştirmeye çalışmak isteyebilirsiniz.

Rüyada düğme çözmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğme satın almak hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine yorulur.

Rüyada düğmenin kopması görmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada elektrik düğmesi görmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada düğme kaybetmek endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Rüyada kopuk düğme görmek kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına işaret eder.

Rüyada kırık düğme görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yeni bir adım atılacağına alamet eder.

Rüyada mavi düğme görmek kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments