Rüyada dövmeciye gitmek

Rüyada dövmeciye gitmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, kişinin günahlarına tövbe etmesi, yapılan işte ustalaşılacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, birikim yapılacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, yeni projelere atılacağına rivayet eder.

Rüyada dövmeciye gitmek gördüyseniz:

  • Belli bir iş birliğinin veya düzenlemenin geleceği konusunda kendinizden emin olmaya başladınız ya da başlamak üzeresiniz.

Rüyada dövme yaptırmaya gitmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, hastalıkların şifa bulacağına delalettir.

Rüyada dövmeciye gitmek üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada kalıcı dövme görmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına delalettir.

Rüyada dövme yaptığını görmek çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına delalettir.

Rüyada eline dövme yaptırmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına inanılır.

Rüyada dövmesi olduğunu görmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı dövme yaptırmak bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kartal dövmesi görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments