Rüyada dövmesi olduğunu görmek

Rüyada dövmesi olduğunu görmek iyi insanlarla arkadaş olunacağına, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine işaret eder.

Rüyada dövmesi olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda verdiğiniz kararların doğruluğu hakkında kafanızda soru işaretleri olabilir.

Rüyada dövme görmek rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacakta dövme görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada dövme pilavı yemek borçlarını ödeyeceğine, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşının dövme yaptırdığını görmek arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına rivayet eder.

Rüyada koluna dövme yapmak işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada kendini dövmeli görmek ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada dövme pilavı görmek varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çiçek dövmesi görmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments