Rüyada don giymemek

Rüyada don giymemek her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, yandaşı olan birinin vefat etmesine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, dertlerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada don giymemek gördüyseniz:

  • Farkında olun veya olmayın bilinçaltınızda aldığınız kararlar var veya belli bir yöne doğru ilerliyorsunuz.

Rüyada donmuş meyve görmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada don kaybetmek çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, mesleğindeki başarısının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizin donmasını görmek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine delalettir.

Rüyada renkli don görmek variyetini çoğaltacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına delalettir.

Rüyada kendini donla görmek kötü günler yaşayacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine delalet eder.

Rüyada donmuş akarsu görmek maddi açıdan ferahlamaya, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına delalettir.

Rüyada donan birini görmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada don giydirmek çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments