Rüyada don giydirmek

Rüyada don giydirmek çok başarılı işlerin altına imza atacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, çok rahat bir hayat süreceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada don giydirmek gördüyseniz:

  • Belli bir girişiminizin uygulanabilirliği ya da bazı kişilerin niyetleri konusunda endişeleriniz olabilir.

Rüyada donu ters giymek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada başkasının donunu giymek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına inanılır.

Rüyada siyah don giymek kime gideceğine, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine rivayet eder.

Rüyada paçalı don giymek örnek insan olacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada don giydirmek isyan edeceğine, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kısa don giymek uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, bunun da rüya sahibine sorun olacağına delalettir.

Rüyada kırmızı don giydiğini görmek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz don giymek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments