Rüyada donmuş akarsu görmek

Rüyada donmuş akarsu görmek parasal krizler yaşanacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, görme ve alma şansına sahip olacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada donmuş akarsu gördüyseniz:

  • Emeklerinizin karşılığını almamanız için hiçbir neden gözükmüyor.

Rüyada donmuş akarsu görmek evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada akarsuda sürüklenmek o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada akarsuda el yıkamak emrinde insan çalıştıracağına, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada akarsudan atlamak çirkin sözler işitileceğine, onunla bir ömür mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada akarsuya taş atmak zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine delalettir.

Rüyada durgun akarsu görmek mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada akarsuda banyo yapmak sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada akarsudan su içmek günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments